A Message in a Poppy

message in a poppy

Jan Fieuw is een zeer goede vriend van mij en ik zou hem graag op mijn website willen steunen over zijn geweldige project. Jan is altijd al geïnteresseerd geweest in de Eerste Wereldoorlog, als je hier in Vlaanderen bent opgegroeid en je leert over de geschiedenis hier, verlies je nooit de interesse. Net als ikzelf met de Pondfarm Collection.

Als je familie hebt die in de Eerste Wereldoorlog heeft gevochten, kun je Jan vragen om granaatscherven te vinden op het veld waar je grootvader of oom vocht of stierf in de strijd.
Het smelt de granaatscherf tot een klaproos zodat je een herinnering dicht bij je kunt dragen.

Ik zei tegen Jan dat hij een beetje op Shrapnel Charlie lijkt (je kunt meer informatie over hem vinden op mijn website), Shrapnel Charlie maakte kleine hoofdfiguren van die granaatscherven, maar Jan ging nog een stap verder en maakte contact met de familie. Daarom geloof ik in zijn project en zou Shrapnel Charlie heel trots op hem zijn !!

Als je familie hebt die rond Pondfarm vocht en je wilt je Poppy Pin kopen, laat het ons dan weten.

U vindt meer over een bericht in een Poppy op zijn website: www.fieuwjan.com of op facebook: https://www.facebook.com/pg/amessageinapoppy/

Vind meer info over a message in a Poppy op Jan zijn website en  facebook.